Belvízi kishajóvezetői tanfolyam

Régi vágyad, hogy a haverokkal lovagold meg a hullámokat? Itt a remek alkalom. Váltsd valóra az álmod!

Jelentkezz most, és kedvezményesen végezheted el a tanfolyamot!

A belvízi “sport- és kedvtelési célú vitorlás kishajó vezetői” képesítés nemzetközi érvényű, vagyis a világ összes belvizein történő vitorlás hajó vezetésére jogosít. A hajótest hossza a 20 métert nem érheti el, és a hajón 12 főnél több utas szállítása ezzel a képesítéssel nem lehetséges.

A “sport- és kedvtelési célú kisgéphajó-vezetői” engedély szintén nemzetközi, belvizeken, 4 kW-nál erősebb motorteljesítményű hajók vezetésére ad képesítést, felső lóerő korlátozás nélkül, de szintén 20 méteres hajóhosszig és maximum 12 fő utaslétszámig.

Hol van a tanfolyam és mennyi idő?

A tanfolyam elméleti oktatása megbeszélés szerint, de általában két hétvégén történik Dunaújvárosban és Kecskeméten. Az első hétvégén a hajózási szabályzat kerül oktatásra, míg a második hétvégén a szóbeli tantárgyakat oktatjuk, és a hajózási szabályzat gyakorló tesztjeit oldjuk meg.

A gyakorlati felkészülés kisebb csoportokban történik, ennek a beosztását mindig előre megbeszéljük az elméleti oktatáson. Ennek helyszíne általában Dunaújváros, de ez is megbeszélés kérdése.

Mit kell magaddal hoznod az első oktatási órára?

A sport- és kedvtelési célú a vizsgára történő jelentkezési lapot kitöltve, egy iskolai végzettséget igazoló dokumentum és személyigazolvány fénymásolatát valamint 2 db színes igazolványképet, és a jelentkezési lapon található orvosi alkalmassági igazolást, melyet bármely orvos aláírhat és lepecsételhet. Ezen kívül még szükség van egy jegyzetfüzetre és íróeszközre is. A tanfolyam díját valamint a vizsgadíjat is ekkor szükséges befizetni.

Milyen tantárgyakat tanulunk ezen a tanfolyamon?

Hajózási szabályzat
Hajózási ismeretek kisgéphajó
Hajózási ismeretek vitorlás kishajó

Mikor indul tanfolyam?

A tanfolyamok minden hónapban indulnak, és vizsga is havonta van. Érdeklődj üzenetben, hogy mikor indul a következő.

A kedvezményes tanfolyam díja:

Kisgéphajó: 120.000 Ft

Kisgéphajó + vitorlás: 220.000 Ft

Juttasd el minél több ismerősödnek, hogy le ne maradjanak a kedvezményről!